All wu's failing.

Current eOn code and boinc distributed computing

Moderator: moderators

Post Reply
adrianxw
Posts: 5
Joined: Fri Aug 19, 2011 6:59 am

All wu's failing.

Post by adrianxw »

All wu's recent failing quickly.

>>>
<core_client_version>7.0.28</core_client_version>
<![CDATA[
<message>
Incorrect function. (0x1) - exit code 1 (0x1)
</message>
<stderr_txt>
error: No such file or directory

problem loading parameter file, stopping
13:27:20 (4804): called boinc_finish

</stderr_txt>
]]>
<<<
Chipotle
Posts: 1
Joined: Fri Apr 12, 2013 8:02 pm

Re: All wu's failing.

Post by Chipotle »

I'm seeing the same thing. Reseting the project doesn't help, nor does disconnecting and reconnecting.
graeme
Site Admin
Posts: 1948
Joined: Tue Apr 26, 2005 4:25 am
Contact:

Re: All wu's failing.

Post by graeme »

It was our fault. The client binary has been updated and should now work.
STE\/E
Posts: 1
Joined: Fri Jun 14, 2013 10:31 am

Re: All wu's failing.

Post by STE\/E »

Practically all Wu's fail on all my Box's:

Stderr output

<core_client_version>7.0.64</core_client_version>
<![CDATA[
<message>
The system cannot find the path specified.
(0x3) - exit code 3 (0x3)
</message>
<stderr_txt>
terminate called after throwing an instance of 'std::bad_alloc'
what(): std::bad_alloc

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.

</stderr_txt>
]]>
inu
Posts: 2
Joined: Wed Jun 05, 2013 7:04 pm

Re: All wu's failing.

Post by inu »

Steve,
>std::bad_alloc
Eon seems to have a huge memory inflation bug, making them eat all your ram and swap.
(I'm having a similar thing. See my thread).
upstatelabs
Posts: 20
Joined: Wed Oct 27, 2010 2:07 pm

Re: All wu's failing.

Post by upstatelabs »

Its happening again. I am getting 100% WU failures. Everything since 17:00UTC as far as I can tell. Maybe earlier.
NATE1
Posts: 3
Joined: Sat Jul 09, 2011 1:04 pm

Re: All wu's failing.

Post by NATE1 »

API-MS-WIN-CORE-COM-L1-1-0.DLL
API-MS-WIN-CORE-WINRT-ERROR-L1-1-0.DLL
API-MS-WIN-CORE-WINRT-L1-1-0.DLL
API-MS-WIN-CORE-WINRT-ROBUFFER-L1-1-0.DLL
API-MS-WIN-CORE-WINRT-STRING-L1-1-0.DLL
API-MS-WIN-SHCORE-SCALING-L1-1-0.DLL
DCOMP.DLL

missing.

http://www.microsoft.com/en-us/download ... aspx?id=29

You need to install the correct MS redistributables when you deploy your application. This should fix some of the dependency errors.

http://qt-project.org/doc/qt-4.8/deploy ... l-installs

http://qt-project.org/doc/qt-4.8/deploy ... pendencies
upstatelabs
Posts: 20
Joined: Wed Oct 27, 2010 2:07 pm

Re: All wu's failing.

Post by upstatelabs »

OK, looks like a fix came in about 22 Jun 2013 7:30:01 UTC. Normal running has resumed.
Matthias Lehmkuhl
Posts: 5
Joined: Wed Oct 13, 2010 9:11 pm

Re: All wu's failing.

Post by Matthias Lehmkuhl »

Looks like its back again, I got some of these WU with error more than 20 on that machine since 25 June
Stderr output

<core_client_version>6.12.33</core_client_version>
<![CDATA[
<message>
Das System kann den angegebenen Pfad nicht finden. (0x3) - exit code 3 (0x3)
</message>
<stderr_txt>
terminate called after throwing an instance of 'std::bad_alloc'
what(): std::bad_alloc

http://eon.ices.utexas.edu/eon2/result. ... =232510405
Name 871948887_0_4812

Edit: all WU with 871948887_0_* are crashing with the error above.
WU like 1768547535_38298 are running fine on the same machine.
Post Reply